Masters In Customs

Wie zijn wij?

Wie is Masters in Customs?

Laten wij beginnen met onze bedrijfsnaam, het is niet zomaar een naam maar een belofte, wij zijn Masters in Customs, hét consultancybureau dat adviseert over douanezaken.

Bij het starten van onze onderneming hebben wij ervoor gekozen om de kracht van onze organisatie in onze bedrijfsnaam te laten klinken. Onze passie, deskundigheid, professionaliteit en persoonlijke dienstverlening zijn de vier aspecten die het fundament van onze organisatie vormen.

Douane, een gespreksonderwerp dat Masters in Customs nooit verveelt, in tegendeel wij praten er graag over. Het is een onderwerp waarbij je altijd wel iets nieuws kan leren en andere mensen iets erover kan leren, het is onze passie.

Wie zijn wij
CLASSIFICEREN PRODUCTEN IN HET DOUANETARIEF

Masters in Customs draait om deskundigheid, de ervaring en kennis niet alleen opdoen en delen, maar ook toepassen in de praktijk, uitdagingen aangaan en zorgen uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat uw commerciële belangen en de wetten waar u aan moet voldoen, altijd met elkaar in balans worden gebracht.

Natuurlijk doet Masters in Customs dat op een professionele manier, wij zijn accuraat en nemen onze verantwoordelijkheid zeer serieus. 

Het vierde en meest belangrijke aspect is dat u bij Masters in Customs persoonlijke dienstverlening kunt verwachten doordat wij een single-point-of-contact hebben,  onze beloftes waarmaken, altijd voor u bereikbaar zijn, transparant & eerlijk communiceren en ten slotte service verlenen die u van een professionele partij zoals Masters in Customs mag verwachten, altijd en overal.